RvT Auto`s

 

RvT auto’s staat voor Ricardo Van Tongeren auto’s.

Al een aantal jaren ben ik actief in de autowereld. Hierdoor heb ik een dosis kennis en contacten opgedaan wanneer het draait om de in- en verkoop van gebruikte auto’s in zowel binnen- als buitenland. Hiermee heb ik in de loop der jaren een tevreden klantenkring opgebouwd. Voorheen ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als adjunct directeur bij Occasion Center Maastricht dat ik samen met de huidige eigenaar heb opgericht. In onderling overleg hebben wij besloten ieder onze eigen weg te gaan.

Dagelijks hoorde ik de vraag en zoekcriteria van klanten voorbij komen zodra ze opzoek zijn naar een andere auto en ben ik mij hier op gaan specialiseren. Het huidig aanbod is in de door mij te koop aangeboden auto’s terug te vinden. Nette gebruikte, maar vooral betaalbare auto’s, met een leuk bouwjaar, kilometerstand en een scherpe ”meeneemprijs”. Dit is enkel te realiseren wanneer je als bedrijf klein en efficiënt te werk gaat waardoor de kosten zo laag mogelijk blijven. Daar ik deze werkmethode hanteer betekent dit een snel wisselend aanbod. Daarom wordt er geadviseerd te bellen of te berichten alvorens u komt kijken om teleurstelling te voorkomen. Ook kan het zijn dat ik zelf op weg ben om de voorraad netjes op pijl te houden.

 Er is gekozen voor een nauwe samenwerking met Garage Van Hees. Dit is een familie bedrijf dat al ruim 30 Jaar een begrip is binnen Maastricht en omstreken. Bij Garage Van Hees worden alle door mij aangeboden occasions grondig nagekeken en voorzien van een nieuwe “APK.”

Al hierdoor uit voort komende reparaties worden aan hun uitbesteed alvorens de occasions door mij te koop aangeboden worden.
Hier worden GEEN afleverkosten voor gerekend.

Alle auto’s worden “standaard”( tenzij anders aangegeven) afgeleverd met een:

– Nieuwe APK

– Poetsbeurt

– Vloeistoffen op niveau inspectie

– Tenaamstelling RDW

Standaard wordt een occasion zonder garantie geleverd.
Uiteraard is er een mogelijkheid tot het nemen van een garantie. De garantie is voor de duur van 3 maanden en geldt alleen op draaiende delen.

De meerprijs voor het garantiepakket bedraagt € 250,- bovenop de scherpe “meeneemprijs”.

Inruil van uw huidige auto behoort tot de mogelijkheid.